مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی

مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی موسسه آموزش عالی مهرآستان

به‌نام خدا

«مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در موسسه آموزش عالی مهرآستان افتتاح گردید»

در راستای اجرای «طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و با رویکرد اشتغال» موضوع مصوبه برنامه ششم توسعه جمهوری اسلامی ایران، با درخواست موسسه آموزش عالی مهرآستان مبنی بر تأسیس مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی (TMC) موافقت به‌عمل آمد.

مرکز مدیریت مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی (TMC) با امضاء تفاهم‌نامه همکاری فی مابین موسسه آموزش عالی مهرآستان و اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گیلان، با حضور جناب آقای رامین رفیع‌زاده معاون آموزش، پژوهش و برنامه‌ریزی آن اداره، در موسسه آموزش عالی مهرآستان روز شنبه ۱۰ شهریورماه ۱۴۰۳ تأسیس گردید.

در این جلسه آقای محمد جعفری سرپرست اداره آموزش، پژوهش و برنامه ریزی اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان گیلان، رییس پارک علم و فناوری شهرستان آستانه‌اشرفیه، نایب رییس شورای شهر شهرستان و مسئولین دیگر نیز حضور داشتند.

برای مشاهده عکس‌های بیشتر کلیک کنید

مرکز مدیریت مهارت آموزی و مشاوره شغلی در موسسه آموزش عالی مهرآستان افتتاح گردید.